در حال بارگذاری ...
شنبه 22 دی 1403
nus.ac.ir

اولین جلسه هم اندیشی دانشگاه فنی و حرفه ای استان قم

اولین جلسه هم اندیشی دانشگاه فنی و حرفه ای استان قم با محوریت معرفی و نقش دانشگاه فنی و حرفه ای و ارتباط موثر با خیرین و مراکز صنعتی در روز دوشنبه 94/2/21 برگزار گردید.

 

باسمه تعالی


این آموزشکده های فنی و حرفه ای باید توسعه یابند.
کشور به موازات نیاز به علم، به پنجه های کار آمد هم نیاز دارد.

مقام معظم رهبری )مدظله العالی(



     دانشگاه فنی و حرفه ای به عنوان تنها دانشگاه متولی آموزش های عالی فنی و حرفه ای، ضمن تأکید برفرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی ): " ایجاد اشتغال، را علاوه بر جنبه مهم ثروت آفرینی، نوعی زمینه سازی برای به کارگیری گنجینه استعدادهای انسانی دانستند." توانسته است بین علم و ثروت از طریق تربیت تکنسین های مؤمن، ماهر و کارآفرین و نیز تعامل با مراکز صنعتی، بخش های دولتی و غیر دولتی، ارتباط موثر برقرار کند.

     اولین جلسه هم اندیشی دانشگاه فنی و حرفه ای استان قم با محوریت معرفی و نقش  دانشگاه فنی و حرفه ای و ارتباط موثر با خیرین و مراکز صنعتی در روز دوشنبه با حضور مقامات استانی ، حجه الاسلام و المسلمین جناب آقای بنائی ، مشاور محترم دانشگاه فنی جناب آقای قدمی، سرکار خانم صباحی، مدیرکل ارزیابی عملکرد دانشگاه فنی، روسای سابق آموزشکده فنی پسران و خیرین بزگوار ونیک اندیش چون جناب آقای آقاجانی (ریاست محترم خانه صنعت و معدن و تجارات استان قم )، آقای الماسی از بنیانگذاران خدوم ستاد خیرین دانشگاههای کاشان و جمعی از خیرین نیک نام قم چون جناب آقایان برقعی، محمدی ، اعلائی و....برگزار گردید.

 

  به گزارش روابط عمومی ، در ابتدای همایش جناب آقای دکتر قدمی از مشاورین ارزشمند دانشگاه، به نیابت از دکتر شفیعی ریاست محترم دانشگاه فنی و حرفه ای به ایراد سخنرانی پرداختند و ضمن معرفی دانشگاه فنی، گروههای تحصیلی، فعالیتهای عملی و... به نقش و فعالیتهای ارزنده خیرین پرداختند و از آثار خیرات و برکاتشان به نیکی یاد کردند.

   سپس جناب آقای دکتر اردستانی ، ریاست محترم آموزشکده فنی پسران قم، به نمایندگی از آموزشکده های استان قم، ضمن ارائه گزارش مبسوط راجع به دانشگاه فنی و حرفه ای به تفاوت ها و مزیتهای این دانشگاه در مقایسه با سایر دانشگاه های کشور پرداختند.

    دکتراردستانی در ادامه سخنان خود، درصد بالای آموزش های عملی در مقایسه با آموزش های تئوری را به عنوان مهمترین ویژگی مثبت این دانشگاه معرفی کرده و سپس ضمن تشریح هرم تحصیلی و شغلی مطلوب، گرایش یه سمت تحصیلات تکمیلی  را تهدیدی برای صنعت عنوان نمودند.

 

    سپس معاونت محترم امنیتی سیاسی استانداری قم جناب آقای بنائی، به ایراد سخنرانی پرداختند. ایشان ضمن اشاره به بنیانهای علمی و پتانسیل های عملی موجود در استان قم، از دانشگاه فنی، به عنوان ابزاری برای اشتغال زائی، یاد نمودند، همچنین جهت کاهش هزینه ها و برخی از مشکلات اخلاقی و امنیتی بر بومی سازی دانشگاهها تاکید فراوان نمودند. ایشان در ادامه ضمن اشاره به شعار امسال" ملت و دولت ، همدلی و همزبانی" از خیرین استان قم که با معاضدتهای مالی و معنویشان به مردم این استان، یاری رساندند، تقدیر و تشکر نمودند.

 

    در ادامه هم اندیشی، جناب آقای مهندس شاکر مدیر کل دفتر آمار اطلاعات استانداری با ارائه آمار فارغ التحصیلان استان قم و مقایسه آن با سایر دانشگاههای کشور، به این موضوع اشاره کردند که در استان قم علیرغم کاهش تعداد فارغ التحصیلان کاردانی طی سالهای 85 و90، به دلیل ویژگی رشته های فنی و حرفه ای، تعداد شاغلان دارای مدرک تحصیلی کاردانی فنی و حرفه ای طی سالهای فوق افزایش یافته است. این امر حاکی از زمینه بالای اشتغال این فارغ التحصیلان مراکز فنی می باشد

   جناب آقای آقاجانی رئیس محترم خانه صنعت و معدن و تجارت استان قم هم طی سخنانی به عدم اشتغال  تعداد زیادی از فارغ التحصیلان دانشگاه ها در صنعت و کمبود نیروی انسانی ماهر در رشته های فنی و حرفه ای اشاره  نموده و از خیرین محترم تقاضا نمودند که مراکز فنی و حرفه ای استان قم را مورد توجه و حمایت های مالی و معنوی خویش قرار دهند.

 

  در ساعات پایانی این هم اندیشی، خیرین محترم استان طی سخنانی، نظرات و پیشنهادات خود را در جهت حمایت از دانشگاه فنی و حرفه ای بیان نموده و به ضرورت حمایت از آموزشکده های فنی و حرفه ای اذعان داشتند.

 

      در پایان جلسه خانم دکتر محبوبه شمسی ریاست محترم آموزشکده دختران، ضمن تقدیر و تشکر از شرکت فرمائی حاضرین، به نقش و جایگاه مهم آموزشکده های فنی در تولید و اشتغال پرداختند. و ضمن اشاره به  آثار خیرات و برکات احسان و نیکوکاری،از خیرین که با حس همسویی و همگرایی، سخاوتمندانه و کریمانه در رفع مشکلات جامعه اهتمام می ورزند، سپاسگزاری نمودند، همچنین اضافه نمودند که حضور ارزشمند خیرین که بیانگر این مطلب است که این بزرگواران آموزشکده ها را از آن خود دانسه اند، باعث ثبات، دلگرمی و استحکام گامهای پیشرفت در آموزشکده های فنی استان قم می باشد. دکتر محبوبه شمسی در انتها ضمن آرزوی موفقیت و بهروزی، برای همگان، توفیق الهی به پاس عمل صالح و پسندیده از درگاه الهی مسئلت نمودند.